African Art

Deze beelden zijn het resultaat van creatief vakmanschap. De Afrikaanse lokale kunstenaars gebruiken uitsluitend gerecyclede materialen, zoals gebruikte olievaten. Alle beelden zijn handgemaakt en daardoor uniek. Deze prachtige African Art komt uit Burkina Faso.

Toont alle 11 resultaten

Duurzame kunst

Met de beelden en schalen van MooGoo/African Art wordt er een focus gelegd op duurzaamheid, recyclebare materialen, lokaal vakmanschap en duurzame gemeenschappen. Alle lokale kunstenaars krijgen een eerlijk loon voor het werk wat zij doen, zodat zij een goed bestaan op kunnen bouwen voor zichzelf en hun familie.

Ecologische voetafdruk

Om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken, wordt er bij de productie van deze kunst gebruik gemaakt van gerecyclede materialen. Brons wordt gewonnen uit oude materialen, waarna er onder andere nieuwe beelden van worden gemaakt. Daarnaast worden oude olie vaten veranderd in mooie gekleurde (fruit)schalen.

Eerlijke lonen en sterke gemeenschappen

Wanneer je een kunstobject uit onze Afrikaanse collectie koopt, dan steun je niet alleen duurzaamheid maar ook eerlijke lonen voor de ambachtslieden die ze maken. Er wordt nauw samen gewerkt met lokale kunstenaars en ambachtslieden uit Burkina Faso, die met trots hun vakmanschap delen en een eerlijk inkomen verdienen voor hun werk.

Direct van de vakman

Door direct van de vakman te kopen, zonder dure tussenstations en handelaren, zijn we verzekerd van goede lonen voor de kunstenaars en hun familie. Er wordt geen onnodig geld uitgegeven aan marketing of grote bedrijven en overheden, zodat alle steun direct naar de lokale arbeiders gaat.

Kunstenaars uit Burkina Faso: Een verhaal om te delen

Elk item in onze collectie is doordrenkt met het vakmanschap en de creativiteit van getalenteerde kunstenaars uit Burkina Faso. Hun traditionele technieken en artistieke visie worden weerspiegeld in elk stuk, waardoor je niet alleen een prachtig en uniek product krijgt, maar ook een verhaal om te koesteren en te delen.

Duurzaamheid, lokaal gemaakt

Door te kiezen voor de Afrikaanse kunst collectie van Moogoo, kies je voor duurzaamheid en lokale gemeenschappen. Elk item wordt met liefde en zorg lokaal vervaardigd, met respect voor mens en milieu. Dus haal een mooi pronkstuk in huis en draag zo bij aan een positieve verandering in de lokale economie van Burkina Faso, West-Afrika.

Winkelwagen
De waardering van www.ghers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 53 reviews.
Scroll naar boven