Art Bizniz

Het natuurlijke kristalzout uit de zoutmijn in het gebied “Salt Range” in Pakistan, is ongeveer 500 miljoen jaar geleden ontstaan uit een oeroude zee. In de Salt Range bevinden zich de grootste kristalzoutafzettingen ter wereld. Het kristalzout wordt zorgvuldig met de hand gewonnen. Het is vrij van milieuverontreinigende stoffen zoals dat nu in moderne zeeën het geval is. Puur kristalzout vangt de negatieve ionen weg en heeft daardoor een positieve invloed op het lichaam.

Elk stuk is handgemaakt en kan daardoor een iets andere vorm of kleur hebben dan je op de afbeelding ziet.

Toont alle 8 resultaten

Onze Himalaya zoutstenen komen uit Pakistan en worden met de hand gedolven. Omdat het zoutsteen uit deze gebergten meer dan 5000 jaar oud zijn, zitten er geen verontreinigende stoffen in de zoutstenen. Zo weet je zeker dat je de echte en juiste zoutstenen in huis haalt. De Himalaya zoutstenen zijn rijk aan mineralen en hebben een unieke samenstelling van de Himalaya-zoutformaties.

Gezondheidsvoordelen van Himalaya zoutstenen

Deze natuurlijke Himalaya zoutstenen en Himalaya zoutstenen waxinelichthouders staan niet alleen ontzettend mooi in huis, maar hebben ook een scala aan gezondheidsvoordelen. Onze zoutstenen en kaarsenhouders zijn rijk aan essentiële mineralen zoals calcium, magnesium en kalium, die bijdragen aan een gezonde levensstijl en goede nachtrust.

Luchtzuiverende Himalaya stenen

Himalaya zoutstenen staan ​​bekend om hun vermogen om de lucht te zuiveren. Wanneer ze worden verwarmd, geven ze negatieve ionen in de lucht af, wat helpt bij het verminderen van allergenen, het neutraliseren van geuren en het creëren van een gezondere leefomgeving. Wanneer je een waxinelichtje in de Himalaya zoutsteen waxinelichthouders aan doet, dan komt de warmte en alle voordelen van de Himalaya stenen vanzelf vrij!

Verscheidenheid

Wij bieden op Ghers niet alleen de “standaard” oranje Himalaya waxinelichthouders aan, maar hebben ook de veel zeldzamere witte Himalayasteen in een mooie vorm. Kijk daarnaast ook zeker eens naar een combinatie van oranje en wit Himalaya zoutsteen en kies voor onze mooie yin-yang!

Duurzaamheid

Onze Himalaya zoutstenen en Himalaya waxinelichthouders worden met zorg en aandacht ontgonnen uit de Himalaya-regio, met minimale impact op het milieu. Elk stuk is uniek in zijn vorm en kleur, waardoor jij een authentiek stukje natuur in huis haalt.

Ervaar de kracht van de natuur, rechtstreeks vanuit de bergen van Pakistan naar jouw huis.

Winkelwagen
De waardering van www.ghers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 53 reviews.
Scroll naar boven