Chinchilla

Ontdek onze duurzame en plasticvrije producten van Chinchilla. Met onze duurzame producten, onder andere uit Duitsland, kies jij voor een milieubewuste badkamer of keuken.

Toont alle 13 resultaten

Chinchilla producten

Met de producten van het Duitse merk Chinchilla zorg jij voor een duurzame badkamer of duurzame keuken. De producten worden gemaakt met respect voor de natuur en respect voor de mens.

Fair & social

Bij Chinchilla staat fair & social bijzonder hoog in het vaandel. Zij zorgen ervoor dat iedereen in de toeleveringsketen eerlijk wordt betaald. Ook het bewust omgaan met hulpbronnen vinden zij erg belangrijk. Wist je dat alle lokale materialen lokaal worden verwerkt en alleen het eindproduct wordt geïmporteerd? Dit voorkomt onnodige bewegingen van materialen en zorgt voor minder CO2-uitstoot.

Milieuvriendelijk en elegant

Behalve duurzaamheid is het ook belangrijk dat jouw nieuwe producten er netjes en mooi uitzien. Daarom wordt er niet alleen aandacht besteed aan de leveranciers en het milieu, maar ook aan de elegantie van alle producten. Hierbij houdt Chinchilla altijd rekening met het duurzaamheidsaspect.

Plasticvrije producten

De producten van Chinchilla worden duurzaam en zonder plastic geproduceerd. Er wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van bamboe, kokosnoten en loofah. Ook de verpakkingen van Chincilla zijn plastic vrij. Zo kiezen we samen voor een duurzame en groene toekomst.

Regionale producten

Bamboe, kokosnoten en loofah zijn regionale producten in Azië die lokaal worden verwerkt en niet worden geïmporteerd. De kokosnoten worden handmatig verzameld, geslepen, gepolijst en verpakt.

Kies nu voor Chinchilla en maak een statement voor een groenere toekomst.

Winkelwagen
De waardering van www.ghers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 53 reviews.
Scroll naar boven