Hektik

Elk hektik personage is op deze wereld gebracht en met liefde en grote zorg opgevoed. Alle producten zijn Oeko-tex gecertificeerd, dit maakt de producten 100% veilig!

Alle Hektik producten worden in een sociale werkplaats in Nederland gemaakt.

Toont alle 16 resultaten

Hektik is een merk dat bekend staat om zijn knuffeldoekjes, ook wel “hektik buddies” genoemd in Nederland. Deze knuffeldoekjes zijn de eerste kennismaking van een baby met het hebben van een vriendje, iemand die er altijd voor hen is, ongeacht of ze boeren, geknepen, gebeten, over de vloer gesleept of ondergespuugd worden… een buddy blijft altijd trouw.

Elk Hektik-personage wordt met liefde en zorg op deze wereld gebracht. De producten worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en zijn Oeko-tex gecertificeerd, wat betekent dat ze 100% veilig zijn voor baby’s en kinderen. Dit certificaat garandeert dat de producten vrij zijn van schadelijke stoffen en chemicaliën.

Wat Hektik ook bijzonder maakt, is dat al hun producten worden vervaardigd in een sociale werkplaats in Nederland. Dit betekent dat de productie plaatsvindt in een omgeving waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans krijgen om waardevol werk te verrichten. Door Hektik-producten te kopen, draag je bij aan de ondersteuning van deze sociale initiatieven en help je mensen in hun ontwikkeling en integratie in de maatschappij.

Hektik begrijpt het belang van hoogwaardige en veilige producten voor baby’s en kinderen. Ze streven ernaar om niet alleen knuffeldoekjes van de beste kwaliteit te bieden, maar ook om een positieve impact te hebben op de samenleving. Met Hektik kunnen ouders met een gerust hart hun kinderen laten genieten van deze zachte, betrouwbare en knuffelbare vriendjes.

Winkelwagen
De waardering van www.ghers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 44 reviews.
Scroll naar boven