HINDBAG Tassen GHERS

TASSEN van GOTS gecertificeerd katoen waarbij je ook iets GOEDS doet.

Met de Hindbag tassen hebben we een verscheidenheid aan tassen opgenomen in ons assortiment. Zo hebben we tassen voor elke dag, een avondje uit maar ook voor een weekeindje weg. Daarnaast hebben we tassen die uitermate geschikt zijn voor een dagje naar strand of voor school. Uiteraard hebben we ook reistassen en accessoires zoals een toilettas. Ook voor mensen die graag hun smartphone willen opbergen in een tas, hebben we een mooie oplossing. 

 

De tassen en sleeves van Hindbag zijn ontworpen in Parijs, Frankrijk. De producten van Hindbag zijn allemaal gemaakt van biologisch GOTS-katoen. Hierdoor zijn de tassen niet alleen mooi en praktisch, maar ze zijn ook nog eens ontzettend duurzaam!

 

Hindbag ondersteund daarnaast een sociaal project welke zich in zet voor de emancipatie en re-integratie van kansarme vrouwen en hun kinderen in Delphi. Met elk product wat u koopt, draagt u dus bij aan de verbetering van de leefomstandigheden van deze vrouwen in India.

Hindbag Tassen
Hindbag mini rugtas Eliot blush 01
Hindbag Rugtas Eliot Terracota 02

making you feel good

GOTS Certified

Global Organic Textile Standard (GOTS) is een internationaal keurmerk dat eisen stelt aan zowel de productie van de vezels als de verder verwerking ervan tot kledingstukken.

Biologische Katoen

Bij de productie van biologisch katoen wordt gebruik gemaakt van technieken en materialen die een lage impact hebben op het milieu.

Hindbag Tassen

Hindbag tassen

Ga naar de winkel voor meer mooie producten >>>>

De waardering van www.ghers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 18 reviews.
Scroll naar boven