Kraamcadeau’s

Onze collectie kraamcadeaus omvat een verscheidenheid aan schattige, praktische en doordachte babygeschenken die zowel de ouders als de baby zullen waarderen. Van zachte knuffelbeesten en rammelaars tot decoratieve items voor de kinderkamer, wij hebben alles wat u nodig heeft om dit bijzondere moment te vieren.

Resultaat 1–16 van de 19 resultaten wordt getoond

100% oeko tex katoen

OEKO-TEX® is een internationaal erkend certificerings- en testprogramma dat is gericht op textielproducten en de veiligheid van textielmaterialen. Het doel van OEKO-TEX is om ervoor te zorgen dat textielproducten vrij zijn van schadelijke stoffen die schadelijk kunnen zijn voor mens en milieu.

De producten met een oeko-tex label zijn getest op een breed scala aan chemicaliën, waaronder pesticiden, zware metalen, formaldehyde en andere potentieel schadelijke stoffen. Wanneer een product voldoet aan de strenge criteria van OEKO-TEX, ontvangt het een certificaat dat aangeeft dat het veilig is voor gebruik en geen schadelijke stoffen bevat die de gezondheid van consumenten kunnen aantasten.

Alle babyproducten die u vind op Ghers, voldoen aan de strenge richtlijnen van Oeko-tex. Wij kunnen met trots zeggen dat onze producten de norm van 100% Oeko-tex dragen!

Sociale werkplaats

De producten van Hektik, waaronder de mooie rammelaars en schattige sokjes, worden handgemaakt in een sociale werkplaats in Rotterdam. Bij iedere aankoop steunt u dus direct een sociaal project.

Winkelwagen
De waardering van www.ghers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 44 reviews.
Scroll naar boven