Natural Spices Habibi Veggie: kruiden voor groente
Geef verschillende saaie groente een verrassende twist met Natural Spices Habibi Veggie. Echt waar, u krijgt er geen genoeg van. De smaak? Gember en paprikapoeder zorgen voor een licht zoetige en tegelijkertijd pittige, scherpe smaak. De grove structuur van de uiensnippers, komijn en chili geven de groenten een lekkere krokante bite en zorgen er ook nog eens voor dat het gerecht er mooi uit komt te zien. Maar het echte bonuspunt van deze smaakvolle kruiden is natuurlijk dat u voilà – zonder gedoe – een gezond en lekker gerecht op tafel tovert.
Kruiden voor groente
Natuurlijk, lekker en makkelijk recept: strooi de veggie topping over de bloemkool, prei, wortel, paprika of andere groenten samen met een scheutje olie. Vervolgens doet u deze voor 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden en draai ze halverwege om.
Variatie tip: mix de kruidenmixen met olie en sprenkel over asperges, tomaten of aubergines van de BBQ of serveer als dip bij de rauwkost.
Ingrediënten: zout, gember, koriander, paprika, komijn, ui, kurkuma, chili, knoflook, kaneel, peterselie, plantaardige olie (raap)
Verpakking: papier, kurk
Talen op label: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Arabisch
Kwaliteitswaarborging: FSC 22000*, Riskplaza
Natural Spices heeft meer kruiden.