Recept voor kamillethee met cacao
Kamillethee en cacao: misschien niet meteen een combinatie die je zelf zou bedenken. Maar daarom zeker niet minder lekker! De zoet-grassige kamillebloesem combineert heel goed met het bittere van de cacaodoppen. Heerlijk om mee weg te dromen tijdens een herfstige dag. Mjam!
Last van een herfstdipje? Met kamillebloesem kom je helemaal tot rust.
Kamillethee met cacao
Voorbereidingstijd: 1 minuut
Bereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 6 minuten
Aantal: 1 kopje

Ingrediënten
Voor 1 kopje thee
- 1/2 tl kamillebloesem
- 1/2 tl cacaodoppen
En verder
- Kokend water
Instructies
1. Combineer alle ingrediënten in een thee-ei, theezakje of filter.
2. Schenk er kokend water op.
3. Laat de thee trekken tot de gewenste sterkte.
4. Geniet!
Met dit recept helpen we je een beetje op weg met MixTea, maar natuurlijk mag je de verhoudingen helemaal zelf bepalen. Wil je een ingrediënt sterker of juist minder proeven? Voeg er dan iets meer of minder van toe. Zo speel je zelf met de smaak en kom je tot jouw eigen favoriete combi!
Ook lekker: met wat sinaasappelschilletjes maak je de thee extra fruitig!